Individuele mindfulness trainingen

Als je liever 1-op-1 mindfulness technieken aangeleerd wilt krijgen, kan dat ook! Hier is veel ruimte voor jouw persoonlijke situatie en we kunnen de trainingsmomenten flexibel afstemmen. 

Individuele mindfulness trainingen

Als je liever 1-op-1 mindfulness technieken aangeleerd wilt krijgen, kan dat ook! Hier is veel ruimte voor jouw persoonlijke situatie en we kunnen de trainingsmomenten flexibel afstemmen.

“De sleutel tot succes, is te beginnen voor je er klaar voor bent.”

Literatuur

Tijdens de individuele mindfulness sessies gebruiken we het boek: ‘Mindfulness – een praktische gids om rust te vinden in een hectische wereld.’ (M. Williams en D. Penman).

Dit boek legt uit hoe gedachten en gevoelens werken en hoe mindfulness daar een gunstige invloed op kan hebben. Met hulp van een reeks eenvoudige oefeningen die je gemakkelijk kunt inpassen in je dagelijks leven, leer je hoe je jezelf stap voor stap kunt bevrijden van angst, stress, somberheid en vermoeidheid. Het programma is gebaseerd op Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT),
waarvan de werkzaamheid wetenschappelijk bewezen is.

Mark Williams is hoogleraar klinische psychologie aan Oxford University en een internationale autoriteit op het gebied van wetenschappelijk onderzoek naar mindfulness. Hij ontwikkelde samen met collega’s Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT), waarmee hij mindfulness introduceerde in de cognitieve therapie. Williams is co-auteur van de bestseller Mindfulness en bevrijding van depressie.

Voor wie?

Wil je liever 1-op-1 mindfulness technieken aangeleerd krijgen en meer ruimte om je persoonlijke situatie te delen? Dan is de individuele mindfulness training wellicht iets voor jou. Ook als je een onregelmatig (werk)schema hebt, kan een individuele training prettig zijn omdat we in overleg de data vaststellen.

Kosten

De meeste ziektekosten verzekeringen vergoeden (een deel) van de mindfulness trainingen.

Veel werkgevers investeren graag in een mindfulness training. Het kan zorgen voor meer werkgeluk en minder ziekteverzuim. Vraag je werkgever voor je te betalen of maak gebruik van je opleidingsbudget via je werkgever.

Gebruik het STAP-budget; ook als zzp-er of werkzoekende heb je hier recht op.

Neem contact op om te overleggen of andere vergoedingen mogelijk zijn: info@gomindful.nl of 06- 28970831.

Wanneer?

De training kan in overleg op ieder moment worden gestart. Neem contact op om je in te schrijven. 

De training bestaat uit 7 sessies van 1,5 tot 2 uur; deze worden samen ingepland en hoeven niet
wekelijks te zijn.

Waar?

De individuele mindfulness training vindt plaats in de praktijkruimte van Go Mindful!, gevestigd op Korenbloemstraat 75 in Boven Leeuwen.

Ervaringen

Beginnen met chatten
Stuur me gerust een appje!
WhatsApp met Esther
Stel hier je vragen. Ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen!