Klankreis ouder-kind

Dubbel genieten: van de klankreis en van het genieten van de ontspanning van je kind.

Klankreis ouder-kind

Dubbel genieten: van de klankreis en van het genieten van de ontspanning van je kind.

“Je kinderen willen geen perfecte moeder.. Ze willen een gelukkig moeder!”

Kadootje voor jou en je kind

Deze middag verzorgen soundhealer Wendy Willemsen en mindfulness trainer Esther Go een heerlijk ontspannen en verbindend programma voor jullie. De ruimte van GO Mindful! nodigt uit om te relaxen. Jullie liggen naast elkaar op comfortabele matten en na een (kindvriendelijke) meditatie start de klankreis van 45 minuten. Als deze is afgelopen, is er alle ruimte voor vragen en opmerkingen en mogen de kinderen de instrumenten uitproberen als ze willen.

Wendy heeft een rijke set aan instrumenten waar een potentieel helende kracht vanuit gaat. De combinatie van klanken en trillingen zorgen voor een diepe ontspanning. Tegelijkertijd kan het ook iets losmaken, iets wat losgelaten mag worden. Voor deze klankreis gebruikte ze kindvriendelijke klankschalen.

Wat we veel terug horen is dat moeders even tijd nodig hebben om de controle over (het gedrag en de ervaring van) de kinderen los te laten. Als dit eenmaal het geval is, ontstaat er een mooie overgave van allebei: een gedeelde ervaring, die verbindend werkt!

Voor wie?

Dit aanbod is alle moeders met hun kind (tussen de 7 en 17 jaar). Kinderen mogen een eigen knuffel meenemen en het is geen enkel probleem als kinderen beweeglijk zijn. (Het is wel fijn als ze even niet praten 😉 )

Twijfel je? Neem gerust contact op!

Kosten

Wanneer?

Een aantal zaterdagmiddagen per jaar. Bekijk de agendapagina om te zien wanneer de volgende ouder-kind klankreis plaatsvindt. 

Waar?

De klankreizen vinden plaats in de knusse praktijk ruimte van GO Mindful! gevestigd op Korenbloemstraat 75 in Boven Leeuwen.

Ervaringen

Beginnen met chatten
Stuur me gerust een appje!
WhatsApp met Esther
Stel hier je vragen. Ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen!