Korenbloemstraat 75, Boven-Leeuwen GLD
06-28 97 08 31
info@gomindful.nl

Miniretraite van 1 dag – Stiltedag

In de hectiek van alledag, helemaal met een gezin, zijn er eigenlijk maar weinig momenten waarop we écht helemaal met ons Zelf zijn. Zelfs als we ‘alleen’ zijn, is ons hoofd vaak vol met gedachten waar we in mee gaan. We denken over het verleden en piekeren over de toekomst. We zijn overal, behalve in het moment zelf, behalve mét ons Zelf.

Wat zou er gebeuren als alles om je heen er even niet toe doet? Als er even niks van je wordt verwacht? Als je even niks moet? Wat zou er gebeuren als je alleen maar hoeft te ‘zijn’?

De Stiltedag van GO Mindful! is als een miniretraite. Een dag waarop je jezelf centraal stelt. Een dag zonder het gebruikelijke appèl van de buitenwereld: je partner, kind(eren), collega’s etc. Hoe gevoeliger je bent voor dat appèl, des te belangrijker het is om af en toe voor jezelf te kunnen en willen kiezen. Naast de gelegenheid om jezelf te verwennen met de nodige rust en aandacht, is deze dag ook een mooie kans om je aanwezige kennis over Mindfulness op te frissen en te verdiepen.

Voor wie?

Voor iedereen die het zichzelf gunt om even uit de hectiek van alledag te stappen en om een dag ‘met zichzelf’ door te brengen. Enige ervaring met mediteren is aan te bevelen.

Door wie

Esther Go en Hedwig Smit (gecertificeerd mindfulness trainers) m.m.v. professionele soundhealer Wendy Willemsen van Flowing Sounds. 

Wanneer?

Iedere 2 maanden. Zie agenda.

Aanmelden

Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar esther@gomindful.nl.
Graag minimaal een week van tevoren aanmelden.

Vergoeding

€ 50,-  Contant of per kaart te betalen bij aankomst. 

Waar?

Korenbloemstraat 75 te Boven Leeuwen in het centrum voor ontspanning en welzijn: “De Korenbloem”.

Meenemen:

Soepel zittende kleding, warme sokken of sloffen, waterflesje en als je wilt je eigen meditatiekussen of –bankje (er zijn voldoende materialen aanwezig).

Programma:

Tijdens het gehele programma wordt Stilte in acht genomen. Dit betekent: niet spreken of gebaren maken naar elkaar, niet schrijven en geen gebruik maken van telefoon o.i.d. De aandacht is volledig op jezelf gericht; anderen voelen zich hierdoor ook vrij om de aandacht bij zichzelf te houden. Mindfulness-oefeningen wisselen elkaar af; de trainers zullen hierbij uiteraard wel spreken. De (zelf meegebrachte) lunch gebruiken we eveneens in stilte. Na het eten kun je voor jezelf een stiltewandeling maken in de buurt.