Trainingen en workshops voor bedrijven en instellingen

Ontdek wat de kracht van mindfulness kan zijn bij het tegengaan van werk gerelateerd verzuim en een geïnspireerde en productieve werksfeer.

Trainingen en workshops voor bedrijven en instellingen

Ontdek wat de kracht van mindfulness kan zijn bij het tegengaan van werk-gerelateerd verzuim en voor een geïnspireerde en productieve werksfeer.

“We zijn niet druk.. We hébben het druk!”

Betere productiviteit door meer te pauzeren

De druk op de werkvloer is groot en het tempo ligt hoog. Stress hoort erbij en is nodig om uitdagingen aan te gaan, productief te zijn en gemotiveerd te blijven. Zo behaal je resultaten en groei je als bedrijf. Maar stress maakt ook ziek. Sterker nog, 36% van werkgerelateerd verzuim ontstaat door werkstress! We hebben het dan over aanhoudende stress waardoor er geen ruimte is voor herstel. En herstel is juist wat zo belangrijk is. Dat zorgt ervoor dat je weer een stressvolle situatie aankan! En die situatie komt, dat is onvermijdelijk. Dus welke tools bied jij jouw werknemers zodat zij zich in balans voelen? Dat zij met energie de volgende deadline halen? Dat onnodige fouten worden vermeden? En dat zij zich geïnspireerd voelen om dag in en dag uit weer aan het werk te gaan? 

Uit onderzoek naar de effecten van mindful werken en mindfulness trainingen, blijkt dat het hele positieve effecten heeft op stressreductie, op het vergroten van mentale vaardigheden en productiviteit. Het draagt bij aan betere onderlinge verhoudingen en saamhorigheid.

In een interactieve workshop van 1,5 tot 2 uur leren werknemers meer over de (wetenschappelijke)
achtergronden van mindfulness en gaan we vooral oefenen. Er is veel ruimte voor het beantwoorden van vragen.

Mindfulness is geen trucje dat je eventjes in twee uurtjes kunt leren. Het is een vaardigheid, een mindset die je in veel gevallen in een aantal weken goed onder de knie kan krijgen. Net zoiets als fietsen eigenlijk; in het begin wiebelig en al doende leer je in korte tijd vaardig en soepel fietsen.

Mochten medewerkers er dus écht de vruchten van willen plukken, is het raadzaam om bepaalde oefeningen thuis of op de werkplek op geregelde basis te doen. Misschien wel samen met collega’s! Na afloop is er een hand-out voor iedereen met o.a. praktische oefeningen.

Er is uiteraard ook de mogelijkheid een volledige training te volgen!

Voor wie?

Dit aanbod is voor bedrijven of instellingen, die het hun medewerkers gunnen meer te weten te komen over een eenvoudige manier tot stress-reductie. Het is belangrijk dat de medewerkers een nieuwsgierige houding hebben en gemotiveerd zijn de workshop te volgen.

Groepsgrootte: Minimaal 6, maximaal 15 deelnemers.

Kosten

In overleg: afhankelijk van duur en aantal deelnemers. Neem contact op om je in te schrijven.

Wanneer?

Deze trainingen en workshops kunnen we in overleg plannen. 

Waar?

Deze workshops en trainingen vinden plaats in de praktijkruimte van Go Mindful!, gevestigd op Korenbloemstraat 75 in Boven Leeuwen. Desgewenst kan de trainer op de eigen bedrijfs-/instellingslocatie komen. Een rustige ruimte is aan te bevelen.

Ervaringen

Beginnen met chatten
Stuur me gerust een appje!
WhatsApp met Esther
Stel hier je vragen. Ik zal zo snel mogelijk op je terugkomen!