Korenbloemstraat 75, Boven-Leeuwen GLD
06-28 97 08 31
info@gomindful.nl

Wekelijkse-mindfulness-bijeenkomsten

Tijdens de follow up bijeenkomsten, 2 maanden na de cursus, is de meest gehoorde opmerking dat het zo lastig is de mindfulness oefeningen te blijven doen, ondanks de positieve effecten ervan.

Ik hoor dan ook de strengheid van ouders naar zichzelf toe “waarom doe ik het niet meer (zo vaak)?” en stom hè?” of ik maak er geen tijd meer voor, terwijl het zo goed voor me is..” Dan merk ik vaak op dat ouders heus mindvolle momenten in hun dagelijkse praktijk inbouwen: zoals even ademhalen voordat ze iets willen zeggen, vaker genieten van de natuur, hun grenzen beter aanvoelen en geduldiger kunnen zijn naar hun kinderen.

Het gaat er niet om dagelijks op je kussentje te zitten.. het gaat erom dat je de keuze voelt om van doen naar zijn te switchen. Regelmatige formele meditatie helpen je hier natuurlijk wel bij!

Daarom organiseert GO Mindful! maandelijks informele mindfulness bijeenkomst om je te inspireren en motiveren om door te gaan met je mindvolle pad. Om het nieuw leven in te blazen en om ervaringen en ideeën van anderen te horen. Bekende en nieuwe oefeningen worden aangeboden ter verdieping en verbreding. Je zult zo makkelijker een eigen manier vinden om actief met mindfulness aan de gang te blijven en om te profiteren van de voordelen ervan: hoe meer je immers oefent, hoe vanzelfsprekender je het in je dagelijkse leven en opvoeding toepast.

Voor wie?

Voor iedereen die de Mindful Parenting cursus heeft gevolgd bij GO Mindful! of elders. Ook als je geen ervaring hebt, maar geïnteresseerd bent, ben je van harte welkom! 

Wanneer

Iedere laatste vrijdagochtend van de maand van 9.30-11.00 uur

Check de agenda voordat je komt:

Aanmelden:

Kom wanneer het je past; aanmelden is fijn. 

Vergoeding:

€ 15,- (dit is inclusief koffie, thee en iets lekkers)

Waar?

Korenbloemstraat 75 te Boven Leeuwen in het centrum voor ontspanning en welzijn: “De Korenbloem”.